Updatesvan The Walking Dead

Negan's moord: waarom het Eugene zou kunnen zijn

Sinds de seizoensfinale van The Walking Dead houdt één vraag ons in z’n greep: wie heeft Negan vermoord? Nadat Rick in de laatste aflevering trillend van angst op z’n knieën werd gedwongen door Negan, was de groep gedoemd tot overgave. Negan, die zijn meesterlijke debuut maakte in de finale-aflevering, legde de groep haarfijn uit dat ze geen benul hadden van de grote wereld waar ze zich in bevonden. RickMaggieAbraham, MichonneDarylSasha, Aaron, Carl, Eugene, Rosita en Glenn waren allemaal overgeleverd aan Negan’s angstaanjagende lieveling: Lucille. “Eeny, meeny, miney, mo… You. Are. IT.”

Maar wie is er vermoord? Wij gaan de personages een voor een voor je langs. Dit keer: Eugene.

Mislukte professor

Eugene startte als mislukte professor, maar eindigde als een moedige man. Eugene wist de groep voor de gek te houden met zijn kennis over het medicijn om de 'walkerinfectie' te stoppen. Niets bleek echter minder waar toen bleek dat er geen medicijn was, en hoop hierop verloren ging na de ontploffing van het onderzoekscentrum. In seizoen zes heeft Eugene ballen getoond, mensen gered en zijn egoïsme opzij gezet. Maar was dit allemaal om waardig dood te gaan? Zal Eugene slachtoffer zijn van Negan's Lucille?

via GIPHY

Opoffering

Wat we in de laatste paar aflevering van seizoen 6 zagen, was dat Eugene volledig bereid was om een offer te brengen voor zijn groep. Hij toonde moed om anderen te redden en nam de verantwoordelijkheid als zijn hulp nodig was. Hij plaatste het welzijn van de groep boven zijn eigen welzijn. Zou hij zichzelf naar voren werpen om de rest van de groep te redden? Dat maakt ons gelijk benieuwd naar de reactie van Abraham...

via GIPHY

 

Emotioneel

Wat zou er gebeuren als Eugene dood zou gaan? Mogelijk een hoop emotionele fans. Eugene is veranderd van bad guy naar good guy, die de laatste paar afleveringen wat waardering heeft verdiend van fans. Zal dit de perfectie cue zijn voor Eugene om waardig (maar op een gruwelijke manier) uit het verhaal te stappen?

via GIPHY

 

Nog maar even tot we weten wie Negan heeft uitgekozen. Wie denk jij dat het is?

Laat het ons weten op FacebookTwitter en Instagram met #TWDopFOX.