Updatesvan The Walking Dead

Negan's moord: waarom het Aaron zou kunnen zijn

Sinds de seizoensfinale van The Walking Dead houdt één vraag ons in z’n greep: wie heeft Negan vermoord? Nadat Rick in de laatste aflevering trillend van angst op z’n knieën werd gedwongen door Negan, was de groep gedoemd tot overgave. Negan, die zijn meesterlijke debuut maakte in de finale-aflevering, legde de groep haarfijn uit dat ze geen benul hadden van de grote wereld waar ze zich in bevonden. RickMaggieAbraham, MichonneDarylSasha, Aaron, Carl, EugeneRosita en Glenn waren allemaal overgeleverd aan Negan’s angstaanjagende lieveling: Lucille. “Eeny, meeny, miney, mo… You. Are. IT.”

Maar wie is er vermoord? Wij gaan de personages een voor een voor je langs. Dit keer: Aaron.

Good guy Aaron

Who doesn't like Aaron? Sinds de ontmoeting van de groep met Aaron was hij altijd aardig, netjes en optimistisch. Gedurende zijn tijd met de groep is Aaron altijd de persoon geweest die zich het meest gedroeg als vòòr de uitbraak. Maar zal deze houding hem de das omdoen in de brute post-apocalyptische wereld van The Walking Dead?

Waarom we houden van Good Guy Aaron: 

Veel vijanden

Als Aaron vermoord zou zijn door Negan, betekent dit niet alleen verschrikking bij de groep zelf, maar ook bij alle Alexandrianen die Aaron allemaal bij elkaar heeft gebracht. Velen danken hun fijne verblijf aan Aaron. Mocht hij door afschuwelijke wijze om het leven te zijn gebracht, dan maakt Negan meer vijanden dan hij in eerste instantie verwacht had.

via GIPHY

Geen vechtertje

In seizoen zes verklaarde Rick de oorlog aan de Saviors, en in de laatste aflevering kwam naar voren dat Negan daar *ahum* graag op in wilde gaan. Met oog op een grote strijd is Aaron niet een van de sterkste tijdens een aanval. Voor het verhaal zou Aaron dus geen groot verschil uitmaken in tijden van oorlog, maar voor Negan zou de dood van een grote vechter beter voor hem uitpakken. Als de groep überhaupt de kans krijgt om te vechten...

via GIPHY

Nog maar even tot we weten wie Negan heeft uitgekozen. Wie denk jij dat het is?

Laat het ons weten op FacebookTwitter en Instagram met #TWDopFOX.

Volgende keer:

Negan’s moord: waarom het Eugene zou zijn