Updatesvan The Walking Dead

De beste pranks van Norman Reedus en Andrew Lincoln

De reden dat we van The Walking Dead houden heeft zeker te maken met de geweldige castleden. Gelukkig houdt deze groep ook off screen een vriendschap op na. Hoofdrolspelers Norman Reedus en Andrew Lincoln hebben elkaar helemaal gevonden, maar niet zoals je dat verwacht... Sinds de start van de show maken ze er een sport  (denk: oorlog) van om de gekste, vervelendste en vooral grappigste pranks bij elkaar uit te halen. We hebben hieronder de leukste voor je op een rij gezet.

Glitteraanval op Andrew

Tijdens Comic Con stond Andrew een vervelende verrassing te wachten. Nadat hij zijn auto startte begon de airconditioning te draaien. Wat hij echter niet wist is dat Norman zijn airconditioning had gevuld met glitters! Check de  glitterregen hieronder. 

 

 

Glitter attack successful 😎

A video posted by norman reedus (@bigbaldhead) on

 

Gek in Japan

Tijdens de viering van de start van het vierde seizoen waren Andrew Lincoln en Norman Reedus in Japan. Norman deed net alsof hij Andrew een dienst bewees en vertelde hem hoe je in het Japans de interviewers bedankt. Vervolgens 'bedankt' Andrew de Japanners niet zoals hij bedoeld had...


 

Kippen op de set

Norman Reedus werd op het matje geroepen bij The Late Late Show met James Cordon. Want hoe zit het nou met die eenzijdige prank war? Let goed op: Norman doet nóg een hilarische prank uit de boeken.